Think Big
 

Bands

Acrobatische Acts De Raviolis

Superieure acrobaten & meesters in de kunst van het jongleren! De show: Twee piccoloís Ab en Koos komen op en zetten de spullen klaar voor het wereld- beroemde Duo Ravioli, dat elk moment kan arriveren.

Blues DJ Fons

Blues-DJ Fons Delemarre is een man met veel ervaring en goede smaak. Zijn kennis van blues en pop muziek is grenzeloos. Zijn verzameling opnames is legendarisch. Hij kan als geen ander de ene sfeer in de andere laten overlopen. Met name in combinatie met een "live" band komt Fons goed tot zijn recht.

De Snorren, Meneer Dinges en meer......

Twee muzikanten op pad! Vrolijke muziek, in en uit de maat, maar altijd op het goede moment met een blije, gevoelige noot voor iedereen. Geniet van de aanstekelijke klanken en laat u boeien door hun talrijke melodieŽn. Wereldmuziek, slapstick, marsmuziek, swing, klezmer en zigeunerjazz, maar ook Zuid-Amerikaans en veel kinderliedjes.

Duo de Andere Fanfare

DE ANDERE FANFARE is een ludiek fanfare duo met gezellige marsmuziek, bekende meezingers, mooie luisterliedjes en gekkigheid. In en uit de maat, maar altijd op het goede moment een vrolijke noot voor iedereen.

Goochelkunst die te denken geeft

Goochelkunst die te denken geeft

Herauten (2x)

Deze conservatorium-geschoolde musici zorgen met hun trombonegeschal bij binnenkomst van uw gasten voor een ridderlijke, vrolijke en stijlvolle sfeer. Met korte fanfare signalen (zogenaamde entrada's) worden de aanwezigen op de hoogte gesteld van

Kees Ouwejan en zijn Makker(s)

De Leidse groep Kees Ouwejan & Makkers heeft in haar vijfentwintig jarig bestaan een solide reputatie opgebouwd van een echte gezelligheidsgroep die overal sfeer weet te scheppen.

Kerst Koper Koper Trio ("Orchestra Piccolino" aka "the Gluwein Boys")

Dit Koper Trio is een uniek ensemble met een breed Kerst repertoire. De stukken zijn voor het merendeel speciaal voor deze bezetting gearrangeerd en worden smaakvol vertolkt.

Kerst Koper Kwartet

Uniek Koper Ensemble gespecialiseerd in Kerst repertoire. Arrangementen zijn traditioneel maar ook origineel en in een wat moderner jasje. Perfect voor in de Kerk of op Kerstmarkten maar ook voor Woonboulevards en Winkelcentra zeer geschikt.

Marilyn Monroe Act

Een perfecte tape act voor een verjaardag van persoon of bedrijf met heel gevarieerd en entertaining repertoire door een ras artieste

Orchestra en Camerata Particolare

Dit uit top musici bestaande orkest stond aan de wieg van het populaire TV programma; Una Voce Particolare. Het heeft zich de afgelopen jaren ook ontpopt als een uitstekend begeleidings orkest. Zo verleende dit orkest zijn meedewerking aan o.a. de opera Turandot (Puccini), Offenbachs "La Vie Parisienne", de Musical "Kromme Jongens" (Bob Zimmerman), tour met de Drie Tenoren en vele Koor begeleidingen.

Pietenband (Veeg-Pieten)

Gezellig looporkest met muzikale Roet Veeg Pieten - zorgen voor veel sfeer. n.b. boek op tijd want ze zijn zeer in trek!!!

Public Speaker

Het is algemeen bekend dat "spreken in het openbaar" bij veel mensen het angstzweet doet uitbreken. Voor Fons Delemarre is het zijn werk - als woordvoerder van de burgemeester van Leiden - deed hij decenia lang niet anders. Naast dit werk is hij een gepassioneerd muziek-liefhebber. In die hoedanigheid was hij jaren lang de presentator van o.a. het Rapenburgconcert (het prestigieuze grachtenconcert in het centrum van Leiden).

Remote Brass Band

Onvergetelijke TV en Filmtunes uit de 60es, 70es, 80es en 90es live uitgevoerd voor vijf blazers en een percussionist.

Vleugel en Piano verhuur

Ook voor verhuur van vleugels en piano's bent u bij ons aan het goede adres. Van baby vleugels tot concert vleugels. Alle top merken. De instrumenten worden gebracht, gestemd en na het optreden weer gehaald.

  • * aangenaam volume
  • * professioneel
  • * akoestisch
  • * jazz
  • * latin
  • * salsa
  • * klassiek
  • * volksmuziek

Geef je een feestje in een kleine ruimte of heeft de locatie een geluidsbeperking? Een verjaardag, gewoon thuis gevierd? Een bruiloft of kleinschalig bedrijfsfeest? Of gewoon een keer wat anders dan stampende DJ's en dreunende bassen.