Think Big
 

Orchestra en Camerata Particolare Info

Bio

Dit orkest vormt een uitzondering tussen al de kleine bandjes op deze site. Maar is hier, door haar repertoire en muzikaliteit, toch wel op haar plaats. - Het ensemble, bestaande uit top music, stond aan de wieg van het populaire TV programma; Una Voce Particolare. Het heeft zich de afgelopen jaren ook ontpopt als een uitstekend begeleidings orkest. Zo verleende dit orkest zijn meedewerking aan o.a. de opera Turandot (Puccini), Offenbachs "La Vie Parisienne", de Musical "Kromme Jongens" (Bob Zimmerman), tour met de Drie Tenoren en vele Koor begeleidingen.Orchestra en Camerata Particolare
Het kan in verschillende bezettingen optreden; erg populair is de bezetting die speelt onder de naam "Camerata Particolare". Dit is een twaalfmans kamerorkest dat regelmatig optreed met gasten als Ernst Daniel Smit en Marco Bakker. Met name deze bezetting is perfect voor bedrijfsevenementen.
De grote bezetting kan varieeren van 25 tot 60 man.
Dit orkest, in zowel grote- als kleine bezetting, onderscheidt zich door de breedheid aan stijlen. Ze voelt zich in Klassiek en Opera thuis maar speelt ook zonder probleem Musicals of Pop repertoire. All Round is een woord wat hier zeker op zijn plaats is.
Naast bekende artiesten treed dit orkest ook op met een aantal winnaars van Una Voce Particolare op - kwalitatief is dit top en finantieel een stuk gunstiger. Bel voor info over dit orkest en eventueele Gast-Solisten met 071- 3010401 of mail: willem@smallbands.nl


Camerata Part.............................
2 x viool
1 x alt viool
Cello
Contrabas
Piano
Slagwerk
Trompet-Bugel
Hoorn
Klarinet-alt Sax
Fluit
Hobo
Optioneel: Gasten

Sound Fragments

Foto's

Repertoire

  • * aangenaam volume
  • * professioneel
  • * akoestisch
  • * jazz
  • * latin
  • * salsa
  • * klassiek
  • * volksmuziek

Geef je een feestje in een kleine ruimte of heeft de locatie een geluidsbeperking? Een verjaardag, gewoon thuis gevierd? Een bruiloft of kleinschalig bedrijfsfeest? Of gewoon een keer wat anders dan stampende DJ's en dreunende bassen.