Think Big
 

Goochelkunst die te denken geeft Info

Bio

Goochelkunst die te denken geeft! Je moet wel gek zijn om na een afgeronde studie filosofie (in Leiden en Oxford) artiest te worden – of erg zeker van je zaak. Na optredens in Theater Carré, bij TEDx, Felix Meritis, Museum Booijmans Van Beuningen, tv-programma ‘Dus ik ben’ en op talloze andere locaties hoeft deze goochelaar-filosoof niet meer te bewijzen dat hij een van de beste goochelacts van Nederland is. Meer dan dat: bij hem wordt goochelen een intelligent spel met uw waarneming en denkvermogen.U kunt deze act boeken in drie formats:

Podium
Op het snijvlak van goochelen, vertelkunst en bewegingstheater doet deze act u met nieuwe ogen naar klassieke goochelkunst kijken.
“Een verbazing die je lang bijblijft. Tilman Andris maakt duidelijk wat het woord 'zinsbegoocheling' werkelijk betekent!”

Van dichtbij
Goochelkunst onder de neus van uw gasten, of zelfs in hun eigen handen: hiermee breekt u het ijs tijdens recepties en diners.
“Ik heb in mijn leven veel goochelaars aan het werk gezien, maar deze slaat alles.”

Spreker
Goochelaars spelen een complex spel met uw brein. Als filosoof met een specialisatie in cognitiefilosofie kan deze goochelaar hier als geen ander over spreken in presentaties vol praktische voorbeelden.
“Magische en tevens magistrale afsluiting”

Deze lezing kan naar wens 35, 45 of 60 minuten duren.

Sound Fragments

Foto's

Repertoire

In verband met het Europese Jaar van het Brein 2014 heeft deze Goochel Meester een speciaal programma samengesteld:

Waar rook is… Oorzaken, nepoorzaken, bedrog en de hersenen

Hoe onze hersenen oorzakelijke verbanden proberen te achterhalen – en hoe dit mis kan gaan – is een belangrijk thema voor filosofen, psychologen en hersenwetenschappers. Maar niemand speelt met oorzaken als een goochelaar dat doet: wat werkelijk ten grondslag ligt aan zijn trucs verbergt hij en vraagt je tegelijk om in de meest onwaarschijnlijke nepoorzaken te gaan geloven. Waar rook is, is bij de goochelaar meestal geen vuur.
Als filosoof met een specialisatie in cognitiefilosofie kan onze goochelaar als geen ander vertellen over het snijvlak van bedrog, filosofie en de hersenen. Een presentatie met veel praktische demonstraties.
Hét programmapunt voor het Europese Jaar van het Brein 2014.

Met zijn lezingen over bedrog en filosofie heeft deze filosoof-goochelaar opgetreden bij bijna alle Nederlandse universiteiten, op wetenschapsfestivals en bij hogere onderwijsinstellingen in het binnen- en buitenland.

  • * aangenaam volume
  • * professioneel
  • * akoestisch
  • * jazz
  • * latin
  • * salsa
  • * klassiek
  • * volksmuziek

Geef je een feestje in een kleine ruimte of heeft de locatie een geluidsbeperking? Een verjaardag, gewoon thuis gevierd? Een bruiloft of kleinschalig bedrijfsfeest? Of gewoon een keer wat anders dan stampende DJ's en dreunende bassen.