Think Big
 

Amhali-s Amazing Allround Band Info

Amhali’s Amazing Allround Band is de begeleidings band van Najib Amhali. Dit trio is een van de meest veelzijdige bands van dit moment.
Toen Najib Amhali medio 2010 aan de drummer Dennis (bekend van o.a. The Playmates) vroeg een band samen te stellen voor de geplande theatertoer, wist deze feilloos de juiste keuze te maken. Hij vroeg gitaarvirtuoos en zanger Serge (o.a. The Playmates en Mooie Meneren) waarmee hij eerder met succes de band „Dir-Rect“ had gelanceerd, en de talentvolle toetsenist/zanger Alexander (bekend van o.a.Crazy Piano’s).
Amhali-s Amazing Allround Band
Het drietal bleek van meet af aan een zinderende muzikale chemie met elkaar te hebben en besloot dan ook meteen zich ook naast het theaterwerk met Amhali als autonome band te profileren.

Stoelend op een enorme dosis podium-ervaring, weet dit trio ieder optreden op maat te verzorgen. Of dat nu een feestavond betreft waarbij het dak eraf gespeeld moet worden of dat het projectmatig maatwerk betreft, zoals bijvoorbeeld theater, film, tv, of het begeleiden van artiesten, dit trio is in alle gevallen een schot in de roos!

Kortom, een flexibele groep topmusici die úw wensen te allen tijde als hoogste prioriteit heeft. Professioneel maar met passie, technisch begaafd maar spelend vanuit het hart, eigenzinnig maar volledig tot uw dienst: dát is Najib’s begeleidings band!

Ze zijn natuurlijk ook te boeken samen met multitalent Najib Amhali !!!!! (beschikbaarheid + kosten op aanvraag)
Neem contact met Smallbands.nl 071-3010401 op voor meer informatie en de mogelijkheden.

Bio

Sound Fragments

Foto's

Repertoire

  • * aangenaam volume
  • * professioneel
  • * akoestisch
  • * jazz
  • * latin
  • * salsa
  • * klassiek
  • * volksmuziek

Geef je een feestje in een kleine ruimte of heeft de locatie een geluidsbeperking? Een verjaardag, gewoon thuis gevierd? Een bruiloft of kleinschalig bedrijfsfeest? Of gewoon een keer wat anders dan stampende DJ's en dreunende bassen.